2013. június 17., hétfő 07:26

Juniális Serényfalván

A szép virágos községben, Serényfalván 2013. június 16-án vasárnap rendezték meg a hagyományos juniálist. A rendezvényt Szerna Csaba, a település polgármestere nyitotta meg, köszöntve Serényfalva lakóit és a környező községek, városok - Putnok, Ózd - vendégeit.

Majd a község óvodásai és iskolásai léptek színpadra, műsorukkal nagy sikert aratva. A nap további részében folyamatosan zajlottak a színvonalas kultúrműsorok. Fellépett többek között Varga Feri, Balássy Betty, a népszerű Zoltán Erika, Balázs Fecó és mások.
A rendezvény szabadtéri bállal zárult, ahol Mikó László és Mikó Nikoletta szolgáltatta a zenét.
 
 
Az eseményről készült galériánk itt látható.
 
 
 
-Kerékgyártó Mihály-
  • Csodaszép! Ez a fotó lett az év műholdfelvétele
    Csodaszép! Ez a fotó lett az év műholdfelvétele Ismét egy Kanári-szigetekről készült felvételt választották az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) internetes szavazásán az év műholdfotójának.
  • Az ingyen energiáról
    Az ingyen energiáról Kinek a javát szolgálja a tudományos kutatások elnyomása? Kinek a hatalmát és gazdagságát fenyegeti a tiszta és ingyenes energia? Kinek…
  • Így születik egy hold
    Így születik egy hold A NASA Cassini szondája apró jeges objektum születését dokumentálta a Szaturnusz gyűrűiben, mely akár új hold is lehet, és adatokat szolgáltathat az óriásbolygó ismert holdjainak keletkezéséről.